Thema's / Instroom van nieuwe medewerkers

Matchcafé

Regelmatig zien we kandidaten die belangstelling hebben om in te stromen in de sector, maar die het toch niet lukt om een geschikte plek te vinden. Een deel van deze kandidaten heeft potentie, maar mist een of meer elementen uit het gevraagde profiel. We zien ook dat werkgevers graag kandidaten hebben die op papier al naadloos aansluiten. Een gemiste kans, omdat de vraag naar instromers groot is.

Wat houdt het in? 

Met de matchcafés brengen we werkgevers op een andere manier dan gebruikelijk in contact met werkzoekenden, waardoor zij mogelijk eerder geneigd zijn verder in gesprek te gaan met een kandidaat, dan dat zij alleen op basis van informatie op papier zouden zijn. De doelstelling is om zo die kandidaten te kunnen laten instromen, die misschien in eerste instantie niet aan het perfecte plaatje voldoen, maar daar in tweede instantie wel aan kunnen gaan voldoen. Ook dragen de matchcafés bij aan het versterken van het recruitmentnetwerk.

Voor wie?

Het matchcafé is bedoeld voor zij-instromers die geïnteresseerd zijn in een baan in zorg en welzijn.

Zo gaaf om mensen die zelf altijd voor een ander klaar staan een steuntje in de rug te kunnen bieden als zij dat nodig hebben!
Monique van der Heijden Coördinator Sterk in je Werk en Digivaardig in de Zorg monique@care2care.nl
Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.