Thema's / Instroom van nieuwe medewerkers

Ontdekdezorg week trekt ruim 51.000 geïnteresseerden

Na zes enerverende dagen zit de Ontdekdezorg week 2021 erop. Met ruim 51.000 unieke bezoekers op de campagnewebsite kunnen we terugkijken op een geslaagde week. 

Landelijke resultaten

Samen organiseerden deelnemende zorg- en welzijnsorganisaties bijna 900 online activiteiten. Bezoekers konden ook direct bij werkgevers rondkijken en in contact komen via de Ontdekdezorg markt waar bijna 800 organisaties zich presenteerden. Kroon op het werk was de betrokkenheid van H.M. Koningin Máxima. Zij sprak met vier zij-instromers in zorg en welzijn en riep mensen die geïnteresseerd zijn in de sector om zich erin te verdiepen.

Regionale cijfers

In deze regio (Haaglanden, Nieuwe Waterweg Noord en Rijn Gouwe) hebben 48 organisaties met bij elkaar honderd locaties deelgenomen aan de Ontdekdezorg week. In totaal hebben we in de regio 66 activiteiten georganiseerd.

Doel

De Ontdekdezorg week werd dit jaar voor de 9e keer georganiseerd en heeft als doel om potentiële zij-instromers en herintreders te interesseren voor zorg en welzijn. De Ontdekdezorg week is een initiatief van de veertien regionale werkgeversorganisaties zorg en welzijn die samenwerken in RegioPlus. De volgende editie van de Ontdekdezorg week vindt plaats van 14 t/m 19 maart 2022. Voor meer informatie, kijk op www.ontdekdezorg.nl/week.

Terugblik

Op zaterdag 27 maart blikte projectleider Renske Mijderwijk in een radio-interview bij streekomroep WOS terug op de Ontdekdezorg week. Beluister het fragment hieronder. 

Laat mij op strategisch en uitvoerend niveau met je meedenken hoe we er samen voor kunnen zorgen dat er voldoende en tevreden medewerkers zijn in zorg en welzijn!
Renske Mijderwijk Projectleider & Communicatieadviseur renske@care2care.nl
Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.