Thema's / Opleiden voor de toekomst

E-book voorlichtingsactiviteiten zorg en welzijn

Het kiezen van een opleiding of baan die bij je past, is vaak best lastig. Om leerlingen een beter beeld te geven van wat zorg en welzijn te bieden heeft, zijn er veel voorlichtingsactiviteiten in de regio. Van gastdocenten tot speeddates en van stagemogelijkheden tot een adoptieplan, alles is samengebracht in dit e-book. Op deze manier weten scholen, docenten en decanen welke voorlichtingsactiviteiten en -mogelijkheden er zijn en wie ze daarvoor kunnen benaderen.

Hét e-book met voorlichtingsactiviteiten in zorg en welzijn

Ieder nieuw schooljaar brengt Care2Care hét e-book met voorlichtingsactiviteiten in Rijn Gouwe uit waarin de vele voorlichtingsactiviteiten uit de regio gebundeld zijn tot een overzichtelijk geheel. In het e-book kun je per activiteit zien welke organisaties via welke weg te contacteren zijn. Een aanvraag voor een activiteit is uiteraard geheel vrijblijvend, zowel voor scholen als voor de te benaderen organisatie in zorg en welzijn.

Klik op de afbeelding om het e-book te downloaden

E-book 2019-2020

Staat jouw organisatie er dit jaar niet in, maar willen jullie volgend schooljaar wel in het e-book opgenomen worden*? Geef dan de juiste informatie door via

* Alleen voor leden van Care2Care.

Met alle plezier deel ik de ervaring die ik heb op het gebied van onderwijs, zorg en welzijn.
Lies Lokkerbol Projectleider onderwijs - arbeidsmarkt & RAAT lies@care2care.nl
Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.