Thema's / Opleiden voor de toekomst

CIV Welzijn & Zorg

Het Centrum voor Innovatief Vakmanschap (CIV) Welzijn & Zorg is de plek waar zorg- en welzijnsorganisaties uit de regio en het onderwijs (zowel studenten als docenten) elkaar treffen. Het is een initiatief van mboRijnland waar Care2Care bij is aangesloten. Samen met partners uit het werkveld worden praktijkgerichte vraagstukken gedefinieerd en wordt gezocht naar innovatieve doorbraken om deze aan te pakken.

Een actueel voorbeeld zijn de regiotafels omtrent zorgtechnologie. Hier zijn onder andere Fundis, Zorgpartners Midden-Holland, Care2Care en de gemeente Gouda bij betrokken.

De folder geeft een overzicht weer van alle innovatieve projecten in de regio Leiden, Gouda en Alphen aan den Rijn. Ook bovenregionale projecten worden weergegeven. 

Met alle plezier deel ik de ervaring die ik heb op het gebied van onderwijs, zorg en welzijn.
Lies Lokkerbol Projectleider onderwijs - arbeidsmarkt & RAAT lies@care2care.nl
Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.