Thema's / Opleiden voor de toekomst

E-magazine MBO opleidingenmarkt 2020

Dit jaar kon de elfde editie van de mbo-opleidingenmarkt helaas niet in de Hooglandse kerk in Leiden plaatsvinden. Om examenleerlingen in het vmbo toch informatie te bieden voor een vervolgkeuze heeft de organisatie dit jaar een e-magazine uitgebracht. In dit e-magazine vinden leerlingen informatie over mbo-scholen, opleidingen en de verschillende domeinen op de arbeidsmarkt. Vanuit Care2Care leverden we een bijdrage aan de pagina over zorg en welzijn. Veel leesplezier!

Klik hier om naar het e-magazine te gaan.

Met alle plezier deel ik de ervaring die ik heb op het gebied van onderwijs, zorg en welzijn.
Lies Lokkerbol Projectleider onderwijs - arbeidsmarkt & RAAT lies@care2care.nl
Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.