Thema's / Opleiden voor de toekomst

Selectie-instrument

Betere zorg begint bij betere selectie. Met dit digitale selectie-instrument krijgt jouw organisatie een indruk van de kwaliteiten en karaktereigenschappen van de kandidaat. Juist de kwaliteit van zorgmedewerkers bepaalt immers de kwaliteit van je dienstverlening. Met dit digitale selectie-instrument begin je al met voorlichting over je visie over zorgverlening voordat je een kandidaat hebt aangenomen.

Wat houdt het in?

Het digitaal selectie-instrument is (verder) ontwikkeld in samenwerking met werkgevers uit de VVT (Verpleeg- Verzorgingshuizen en Thuiszorg) en Gehandicaptenzorg.
 
Het digitaal selectie-instrument bestaat uit twee delen:
 
1.       Praktijkcases over de toekomstige werkzaamheden
2.       Karaktereigenschappen, zoals extraversie en ordelijkheid
 
Bijzonder is dat er échte situaties gebruikt worden en dat de reacties van deze situaties ook echt afkomstig zijn van ervaren zorgmedewerkers. In totaal duurt de selectietest gemiddeld zo’n 40 minuten.

Voor wie?

Het digitaal selectie-instrument is beschikbaar voor de bij ons aangesloten werkgevers.

Met alle plezier deel ik de ervaring die ik heb op het gebied van onderwijs, zorg en welzijn.
Lies Lokkerbol Projectleider onderwijs - arbeidsmarkt & RAAT lies@care2care.nl
Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.