Thema's / Opleiden voor de toekomst

Strategisch opleidingsplan

Opleiden in de praktijk is niet weg te denken in de zorg. Om aan de vraag naar voldoende en bekwaam zorgpersoneel te voldoen, is het belangrijk dat organisaties zich bezighouden met het op de juiste manier opleiden van personeel. Ook is het een manier om potentiële werknemers in de sector te laten instromen. Bij ZorgZijn Werkt ondersteunen we werkgevers in de regio daarom met het Strategisch Opleidingsplan.

Wat houdt het in?

Het doel van dit project is om de instroom- en doorstroommogelijkheden in de sector Zorg en Welzijn te verhogen in de regio Haaglanden, Nieuwe Waterweg Noord en RijnGouwe. 

Voor wie?

Dit project is bedoeld voor de bij ons aangesloten werkgevers.

Met alle plezier deel ik de ervaring die ik heb op het gebied van onderwijs, zorg en welzijn.
Lies Lokkerbol Projectleider onderwijs - arbeidsmarkt & RAAT lies@care2care.nl
Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.